top of page

Akce: Slavnostní zahájení nové sezony Čajového altánu

Oslavy začátků bývají krásné, radostné a veselé. Jinak tomu nebylo ani na Slavnostním zahájení nové sezony Čajového altánu. Za pozvání vděčíme Otovi, ze školy Plujících oblak, která za celým projektem Čajového altánu stojí.

Čajový altán je za mne čistý a upřímný projekt, o kterém najdete bližší informace na webových stránkách https://www.cajovyaltan.cz/ . Pro mne je opravdu místem autenticity a upřímnosti k sobě samotné, prostorem pro hluboký nádech a zastavení se v hektickém a poměrně náročném životě všedních dní. Místo, pro spojení s přírodou v srdci Prachovských skal doporučuji k návštěvě každému, kdo má cestu kolem. Místo rozhodně stojí i za samostatný výlet a mohu vřele doporučit.



V rámci slavnostních vstupů jste mohli za slunečného počasí shlédnout nejen exhibice bojových umění v podání Oty (Chocholy), Jakuba (Zemana) a naší Marti, ale i něžná a uchu lahodící hudební čísla. V doprovodu lahodného čaje jsme tak mohli pobýt ve stínu Prachovských skal s přáteli a lidmi podobně naladěnými. V rytmu jemné hudby jsme plynuli vlastními myšlenkami a užívali si příchod prvních jarních dní.


„Vždy, když na akci přijedu, těším se z milých setkání a obohacujících ukázek - nejen bojových umění. Rádi Vám dáme vědět, až se bude akce konat v dalším roce. Nicméně altán můžete navštívit i během roku!“

Děkujeme za pozvání a těšíme se další společná setkání! Vaše Marti


PS: Věřím, že v příštím roce vystoupíme v hojnějším počtu 😊

21 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page