top of page

Dubnová rekonstrukce - informace

Aktualizováno: před 6 dny

Naše milé Taiji Studio bude v úterý a ve středu 9. a 10. 4. 2024 procházet rekonstrukcí. Bude mi velikým potěšením, když si i přesto přijdete zacvičit. Na co se můžete těšit? Neváhejte a začtěte se dál!




Jedno staré čínské přísloví praví "Ve všem hledej příležitost." . Po prvotním šoku z neplánované rekonstrukce jsem si přísloví vybavila, a tak se můžete těšit na pestré tréninky v závislosti na tom, co budou příslušné lokality nabízet. Můžete tak rozvíjet své talenty hlouběji a zábavnou formou! Všechny lokality jsou maximálně 10 minut chůze od Taiji Studia.


"Ve všem hledej příležitost."

Samozřejmě vše, co budeme na lekcích potřebovat, dovezu na zmíněné lokality. Ať už jsou to meče, vějíře či míčky. Nebojte, všechno, co budeme potřebovat, budeme mít s sebou. :) Pokud byste ale nechtěli na jiné místo, je samozřejmostí, že si lekci můžete nahradit, jakmile budeme zpět u nás!


Cvičení venku - Dětské hřiště Aréna Nejednou jste si říkali o cvičení venku, nicméně zatím to prostě nevyšlo. Zřejmě jsem potřebovala "popostrčit", což se právě stalo, a tak se můžete těšit na cvičení venku. Hřiště je vybaveno toaletami, kde si můžete nejen odskočit, ale i se převléknout. Navíc je zde i kavárna, jen jsem nenašla otevírací dobu - náplavka ale žije až do půlnoci! :) Přidávám i fotografie, jak to tu vypadá a jednu ilustrační pro cvičení venku ať se můžete těšit! Poslední je mapička ,ale odkaz najdete níže!





Škola Taichi Mantis Jestli je něco krásného na komunitě bojových umění, je to soudržnost. Někdy funguje lépe, jindy o něco hůř. Škola Taichi Mantis nás ale podržela na jedničku a tak můžeme v časech, kdy zde nikdo není, jejich prostory využít. Děkuji kamarádi! K dispozici zde máme pánské a dámské šatny, tělocvičnu a dokonce i kuchyňku s čajem. Je tu krásné zázemí a skvělá atmosféra, uvidíte sami!





Taneční studio Crock - Zborovská 22, Praha 5

Vzniklá situace mne přiměla poohlédnout se po okolí a oslovit všechny, kteří disponují vhodnými prostory pro cvičení. Jedním z prostorů, kam přesuneme některé individuální lekce je i překrásné taneční studio ve Zborovské ulici. Stejně jako vždy, vše, co budeme potřebovat budu mít určitě s sebou.



Předběžný rozvrh pro jednotlivé dny (může se měnit v závislosti na počasí!):


Den

čas

Kurz

Lokalita

Poznámka

Úterý

17:30

Taichi Zač. II.

Vnitřní prostory nebo dětské hřiště Aréna

Upřesníme dle počasí v den konání

Úterý

18:30

Taichi EN

Vnitřní prostory nebo dětské hřiště Aréna

Upřesníme dle počasí v den konání

Úterý

19:30

Taichi zbraně

Vnitřní prostory nebo dětské hřiště Aréna

Upřesníme dle počasí v den konání

Středa

11:30

Taichi Mírně pokročilí

Vnitřní prostory některého z našich partnerů

Upřesníme dle počasí v den konání

Informace o cvičení Vám v den konání pošleme prostřednictvím SMS. Aktuální dění můžete sledovat i na všech našich sociálních sítích, odkazy najdete níže. :)










Nesmírně si vážím, že jste s námi i v této náročné a těžko koordinovatelné době a moc se těším na společné cvičení! :)


Děkuji,

Vaše Marti

148 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page